Желаете ли да изпратите бюлетина?
X
Нестандартни идеи за съхранение на бижута
Колкото и да не ни се иска трябва да при ...

Съвети и идеи за малкия балкон

Гласувай   
(Оценка 4.00 от общо 4 гласа)
© www.shelterness.com

Балконът е кътчето у дома, където можем да се насладим на гледката и обстановката навън. Ако терасата е достатъчно голяма може да си обособим маса, столчета канапе и да го превърнем в кът за почивка, малкият балкон обаче не дава големи възможности за обзавеждане, но той също би могъл да бъде превърнат в уютно и удобно място. Малката тераса може да бъде превърната в пъстра мини градина или пък в убежище за почивка и четене на книга. Най – вероятно няма да имате възможност да си обособите кухня, барбекю и голяма маса за хранене, но независимо от пространството бихте могли да оформите кът, в който да изпиете чаша кафе, а и да отглеждате любимите си растения, стига атмосферните условия да го позволяват.
Растенията вдъхват живот и ще изпълнят терасата ви с енергия и положително настроение. За малкия балкон много подходящо е вертикалното озеленяване и използване на пълзящи растения. Винаги съобразявайте цветята с изложението на балкона, това е важно за правилното им развитие. Как да изберем растения според балкона

За малкото пространство най – добре е да изберете сгъваеми мебели, които не заемат много място и може да стоят прибрани когато не ги използвате. Може да се спрете на стари мебели или да си направите такива от европалети. За малкия балкон са най – подходящи светлите и ярки цветове – лимонено жълто, оранжево, зелено, светло синьо, тюркоазено, цикламено. Те са свежи и създават настроение. Подбрали сме няколко практични идеи за малки и комфортни балкони: 

© 2018 | За нас | Реклама | Поверителност | Контакти | Магазин