Желаете ли да изпратите бюлетина?
X
Как да изберем цветове за дома според Фън Шуй
Според философията на Фън шуй всеки цвят ...

Практични приложения на празните кутии от боя

Гласувай   
(Оценка 5.00 от общо 4 гласа)
© www.candacetodd.blogspot.com

Идеята за рециклиране на непотребни вещи все повече се налага в днешно време и все повече хора търсят креативни и лесни начини да използват повторно старите вещи и предмети, вместо да ги изхвърлят. Ще ви покажем няколко идеи как празните кутии от боя могат да влязат отново в употреба във вашия дом или градина. По – голямата част от предложенията могат да бъдат изпълнени и с консервени, а и всякакви други, подходящи за целта, празни кутии:

Превърнете кутиите от боя във вази за цветя или саксии. Особено подходящо е в тях да отглеждате сукулентни растения или подправки.

Боядисайте ги в подходящ цвят и ги украсете по желание. Красивите съдове за цветя може да поставите на стената, на оградата, на балкона и навсякъде в дома ви.

Празните кутии от боя ще бъдат полезни и на бюрото. Може да ги използвате като моливник, за съхранение на визитки, календари, бележници.

Друга, лесна за изпълнение идея, е да използвате празните кутии в кухнята. Те могат да служат за съхранение на прибори за хранене или като поставка за вино.

В градината празните кутии могат да послужат като хранилки за птички. Закачете ги на някое дърво или пък на подходящо място на балкона и сложете, подходяща за птичките, храна. 

© 2018 | За нас | Реклама | Поверителност | Контакти | Магазин