Желаете ли да изпратите бюлетина?
X
Вредни ли са наистина тефлоновите съдове за готвене
Въпреки че, тефлоновите съдове са едни о ...

Как да си обособим офис вкъщи

Гласувай   
(Оценка 5.00 от общо 5 гласа)
© www.interiorarcade.com

Работата от дома става все по-честа практика в последно време.

Ако работите от вкъщи, то вашия домашен офис е мястото, където прекарвате най-много време във вашия дом, затова е важно то да е удобно и практично.

Трябва да ви осигурява спокойствие, да може да се концентрирате, а в същото време да отговаря на останалата част от интериора. Понякога това може да се окаже трудна задача.

Разбира се най-добре е да си обособите отделна стая, която да превърнете в работен кабинет, но когато жилището е по-малко за съжаление нямаме такава възможност.

Ще ви покажем няколко примерни идеи как да си обособите малко работно кътче у дома, когато не разполагате с много място за целта.

Един вариант, ако живеете в къща на два етажа е да се възползвате от площта под стълбите, която в повечето случаи остава неизползваема. Така ще я оползотворите, няма да отнемате от пространството на стаите, а и работният кът остава някак отделен.

По този начин си осигурявате както уединение когато работите, така и вашия офис не се набива на очи.

Друг вариант е да се спрете на някой ъгъл. Така работния кът става дискретен и не заема излишно място в стаята.

Още една идея е ако разполагате с по-голямо помещение да си обособите две отделни зони. Може да съчетаете спалнята с работния кабинет, като си направите такъв в единия край на стаята и отделите помещенията едно от друго със стена или параван.

Може би най-често срещания варинат е домашния офис да е разположен в дневната или трапезарията. Може да го отделите с параван, или да го направите като част от интериора. Разбира се в случай, че се вижда, работния кът трябва да е съобразен с цялостния стил на стаята, мебелите и цветовете трябва да си подхождат.

Разбира се най-важно е работното място да е удобно, мебелите да са функционални и да ви осигуряват всичко необходимо. Помислете за достатъчно светлина, за предпочитане естествена. Малко стайно цвете в саксия ще освежава бюрото ви и ще ви зарежда с положителна енергия.

© 2018 | За нас | Реклама | Поверителност | Контакти | Магазин