Желаете ли да изпратите бюлетина?
X
Какво задължително трябва да имаме в дома си
Как да обзаведете дома си е личен индиви ...

Идеи за малкия килер

Гласувай   
(Оценка 4.60 от общо 5 гласа)
©

Много хора не обръщат внимание на факта дали дадено жилище разполага с килер или не, а всъщност наличието му е от голямо значение и може значително да ви облекчи при подредбата на дома и съхранението на различни домакински принадлежности. Освен да се използва по предназначение, килерът може да се „усвои“ и да се превърне в част от жилищната площ. Той може да бъде място за игра, мини офис, кът за четене, винарска изба, „тайно скривалище за децата“ и т.н.

Ако решите да използвате килера, запазвайки основната му функция – съхранение на вещи, важно е как ще го организирате, така че да запази добрия си вид, да ви бъде удобно и да намирате всичко бързо и лесно. Оптимизирайте добре пространството – използвайте ъглите и вътрешната част на вратата.

Най – често килера се използва за съхранение на хранителни продукти и кухненски пособия: зимнина, зърнени храни и макаронени изделия, напитки, готварски книги, домакински артикули. В него може да си обособите мини перално помещение като поставите пералнята и сушилнята една върху друга със специална поставка. Може да сложите кош за пране, ютия и маса за гладене. Може да го превърнете в мини дрешник, домашна аптечка, хоби кът.

Разгледайте нашата галерия от предложения за организация на малкия килер:© 2018 | За нас | Реклама | Поверителност | Контакти | Магазин