Желаете ли да изпратите бюлетина?
X
Идеи за спални в оранжево
Не веднъж сме казвали, че всеки цвят вли ...

Романтична обстановка и спокоен сън с римски щори

Гласувай   
(Оценка 5.00 от общо 3 гласа)
© 8- www.insideoutblinds.co.uk

Вътрешните щори са незаменим елемент от интериора на дома. Освен, че предпазват от слънчеви лъчи и любопитни погледи, регулират светлината, те са и важна част от декора. Щорите са особено необходими в спалнята.

Римските щори имат елегантен и стилен вид, подходящи са за всеки тип интериор и всякаква архитектурна форма на прозорците.

Римските щори внасят уют, елегантност и комфорт в спалнята. Изработени са от текстил и успешно могат да заменят завесите, тъй като стоят стилно и ефектно.

Щорите могат да бъдат изработени от различен текстил – по – плътен или по – тънък, също така се предлагат в богата гама от десени. Може да избирате между фини и полупрозрачни материи, както и по – плътни, предпазващи от много силно слънце.

Римските щори подхождат както на традиционен, така и на модерен стил на обзавеждане. Те могат да красят вашата спалня във винтидж или рустикален стил.

Конструкцията на римските щори е изключително практична. Те могат да бъдат монтирани както на рамката на прозореца, така и на стената или на тавана. Поставят се лесно и бързо.

Римските щори са подходящи за спалнята, тъй като са практични, позволяват да се регулира лесно нивото на осветление, красиви са и ако са правилно подбрани могат да се превърнат в страхотен акцент в помещението.

© 2018 | За нас | Реклама | Поверителност | Контакти | Магазин