Желаете ли да изпратите бюлетина?
X
Креативни идеи за табла над леглото
Ще ви покажем няколко свежи и оригинални ...

Дизайн на спалня с черно - бели мотиви

Гласувай   
(Оценка 5.00 от общо 3 гласа)
© www.zancamobili.com

Черно-бялата комбинация несъмнено е една от най-стилните и актуални в последно време, макар и леко стряскаща на пръв поглед. Ако се спрете на такъв интериор най-добре е единият цвят да бъде основен, вместо да има равномерно разпределение и на двата цвята. Черният цвят обикновено се използва като допълнение и по-рядко като основен.
Белият цвят създава усещане за повече пространство и затова е добре да преобладава.

Може да се спрете на класически изчистен вариант, в който няма други цветове освен черно и бяло.
Това е една спалня в минималистичен стил, която е особено елегантна, семпла, всеки детайл е на мястото си и внимателно подбран. Това е смела и модерна комбинация, макар че някои може би ще я намерят за скучна.

Ако искате да внесете повече свежет в интериора, ви съветваме да включите и още един цвят към черно-бялата комбинация. В тази спалня избрания нюанс е пепел от рози. Той освежава стаята и придава настроение.

Третия цвят в черно-белият интериор може да бъде червен – една особено предизвикателна и смела комбинация. Най-често той е избиран за аксесоарите в стаята. Може да изберете също така и различни нюанси на синьото.

Предлагаме ви още една модерна спалня, в която има "щипка" допълнителен лилав цвят. Интериорът е особено изискан и изчистен.

Ако се спрете на интериор с черно-бели мотиви не забравяйте, че черния цвят е подходящ по-скоро за мебелите и аксесоарите, отколкото за стените, защото освен, че намалява оптически пространството може да придаде "мрачно" натроение на помещението. 

Ако имате голяма спалня и все пак решите да се спрете на черни стени, то погрижете се да осигурите достатъчно осветление в стаята.

© 2018 | За нас | Реклама | Поверителност | Контакти | Магазин