Желаете ли да изпратите бюлетина?
X
Изискан апартамент - 60 кв. м.
Изисканост, стил и семпла елегантност ни ...

Жълто и лилаво - очаквано добра комбинация

Гласувай   
(Оценка 5.00 от общо 5 гласа)
© www.design-homes.ru

Този малък и кокетен апаратамент е само 52 кв. м. , но представя комфортен и модерен дизайн. Той съчетава в себе си цвят, свежест и уют. За основен е избран жълтия цвят, който напомня за топлината на слънчевите лъчи.

Интерорът в жълто зарежда с енергия, създава приятно настроение и комфорт. Лилавите акценти придават закачлива нотка и правят жилището да изглежда кокетно, изискано и уютно.

Въпреки малките си размери, апаратментът съчетава в себе си всичко необходимо – дневна зона с кът за почивка, кухненски бокс, спалня, антре и баня с тоалетна.

За кухненския бокс е избран жълт цвят, а лакираната повърхност на шкафовете ефектно отразява слънчевата светлина и създава усещане за по – голямо пространство.

Спалнята е отделена от дневната зона с плъзгаща врата, която е отлично решение за малки жилища.

За спалнята са избрани виолетви нюанси и красив цветен принт над леглото. Лилавият цвят създава усещане за хармония, нежност и романтика в спалнята.

За антрето е избран светъл цвят и голямо огледало, което създава обем.

В банята също се разчита на светли цветове, подходящо осветление и голямо огледало, които да придадат пространство. Въпреки малките й размери, в нея е поместена дори вана.

© 2018 | За нас | Реклама | Поверителност | Контакти | Магазин