Желаете ли да изпратите бюлетина?
X
Бежовият цвят в кухнята
Бежовият цвят винаги ще остане един от н ...

Кухня в червено - едно смело решение

Гласувай   
(Оценка 5.00 от общо 3 гласа)
©

Червеният цвят символизира страст, темперамент и силни емоции. Той има неподправената способност да привлича вниманието и да го задържа върху себе си! Притежава вълнуващо усещане, заради което все по – често е застъпен в съвременния интериорен дизайн. Тъй като се смята и за агресивен цвят повечето хора го използват пестеливо и го избягват в помещенията за почивка, но пък има и такива, които го обожават и биха се чувствали добре дори и в спалня в червено! Сега ще обърнем внимание на червените нюанси в модерните кухни.

Кухните, обзаведени в червено добиват все по – голяма популярност и това не е случайно. Според психолозите червеният цвят силно стимулира апетита. Кухнята в червено изглежда еднакво красива както с модерен и минималистичен дизайн, така и в класически или ретро стил.

Цветовете, с които най - добре се съчетава червеното са: бяло, сиво, черно и бежово. Добре се комбинира и с естествения цвят на дървото. Разбира се може да решите да не обзавеждате кухнята в червено като основен цвят, а да се спрете само на няколко червени акцента. Те ще съживят кухнята ви, ще й придадат настроение, характер и неустоим чар!

© 2018 | За нас | Реклама | Поверителност | Контакти | Магазин