Желаете ли да изпратите бюлетина?
X
Двуетажни мебели пестят пространство в детската стая
Двуетажните мебели имат за цел основно с ...

Мечо Пух и Прасчо - приятели в детската стая

Гласувай   
(Оценка 4.20 от общо 5 гласа)
© www.babispace.ru

Анимационните герои са вечна тема когато става дума за обзавеждане на детска стая. Мечо Пух и неговите приятели Йори и Прасчо често присъстват в декора на детските стаи, като любими приятели на почти всяко дете.

Тази свежа бебешка стая в зелено и оранжево има изчистен и приятен интериор, в който Мечо Пух и компания присъстват освен като тематични мебели и аксесоари, а и като плюшени играчки. Стаята е просторна и функционална и със смяна на бебешкото креватче би могла да се използва и за стая на по-голямо детенце без да се налагат големи промени.

Това е още една бебешка стая с доста по –изчистен и минималистичен дизайн, в който отново оживяват Мечо Пух и приятели. Тя също е подходяща освен за малчугани в бебешка възраст, така и за по-големи деца.

В тази детска стая анимационните герои се усмихват от стената под формата на фототапет.

Това е детска стая за по-голямо детенце, която разполага с всичко необходимо за дете в училищна възраст – легло, секция с гардероб, учебно бюро. Интериорът е свеж и изключително приятен, а любимите анимационни герои го правят още по – весел.

Това е слънчева, уютна и функционална детска стая с много забавен дизайн. В момента разполага с всичко необходимо за бебе и прохождащо дете, но идеята може да бъде приложена и за по – голямо детенце, което обича Мечо Пух и приятели. 

© 2018 | За нас | Реклама | Поверителност | Контакти | Магазин