Желаете ли да изпратите бюлетина?
X
Цветни фантазии за банята
Доскоро банята се възприемаше най-вече к ...

Нестандартни бани в лилаво

Гласувай   
(Оценка 5.00 от общо 2 гласа)
©

Лилавият цвят се свързва с лукс, загадъчност, комфорт. Подходящ е за авантюристични, творчески и страстни натури. През последните години се наложи като един от най – предпочитаните цветове в интериорния дизайн. Макар че би могъл да се използва във всяко помещение, банята е едно от най – подходящите места да развихрите въображението си и да покажете любовта си към лилавите нюанси.

Банята в лилаво създава хармония, има успокояващо и романтично действие.

Може да използвате лилави нюанси само като акцент, комбинират се чудесно с бяло, сиво, сребристо, розово, екрю. А може да заложите на лилавото за основен цвят. Подходящи нюанси са: виолетово, грозде, патладжан, теменужка, синя слива. Ако банята е малкa по – добре изберете по – бледи тонове като люляк, лавандула или пастелни лилави нюанси. Добре да е комбинирате със светъл цвят например – бяло. Осигурете и достатъчно осветление.

Смята се, че лилавият цвят стимулира ума, успокоява нервната система и се бори със стреса. Именно тези негови качества го правят толкова подходящ за банята, която често използваме като помещение за релакс.

© 2018 | За нас | Реклама | Поверителност | Контакти | Магазин