Желаете ли да изпратите бюлетина?
X
Баня в неутрални цветове
Когато трябва да изберем цветове за диза ...

Големи идеи за малката тоалетна

Гласувай   
(Оценка 5.00 от общо 3 гласа)
© www.design-homes.ru

Как да обзаведем малката тоалетна, така че да бъде подредена, практична и естетична въпреки ограниченото пространство?

Разполагате с твърде малко място за тоалетна? Не бързайте да се отчайвате – с правилните цветове, форми и материали всичко е възможно!

На първо място примирете се с идеята, че помещението ще се използва само за тоалетна и наистина поставете в него само това и компактна мивка. Намерете друго място за пералната машина, коша за пране, почистващия инвантар и други домакински принадлежности.

Ако има възможност направете рафтчета на стената над тоалетната, които може да използвате за съхранение на аксесоари, почистващи продукти или козметика.

Изберете висяща тоалетна и вградено тоалетно казанче. Това ще ви спести място, а и изглежда дискретно, тъй като всичко е прибрано, което го прави и по – лесно за почистване.

Изберете плъзгаща врата или такава, която се отваря навън. Гланцираните повърности увеличава визуално помещението, така че наблегнете на тях когато избирате подова настилка и облицовка за стените. За стените освен стандартния вариант с плочки може да се спрете на специална боя за мокри помещения с антибактериално действие или влагосутойчиви тапети. Ако заложите на плочки поставете ги до тавана, това ще увеличи визуално малкото поемещение.

По отношение на цветовете може да експериментирате смело и да заложите както на светли, така и на тъмни и ярки нюанси. © 2018 | За нас | Реклама | Поверителност | Контакти | Магазин