4.6 31

10 идеи за външен кът с камина

2018-03-27 23:07:34
Оценка 4.6 от общо 31 гласа
Тагове:
10 идеи за външен кът с камина

През топлите, а и прохладни дни и вечери от годината, дворът се превръща в притегателен център на къщата, в предпочитано място за прекарване на свободното време. Независимо дали сте си изградили кухня на открито, оборудвана с всичко необходимо и трапезария, или само малък кът за релакс, зоната ви за отдих и забавление ще стане много по – уютна и очарователна с външна камина.

Тъй като най – често свободното ни време вкъщи е вечер, тъкмо когато навън е започнало да става хладно, откритата камина е чудесно решение да си осигурим комфорт и приятно прекарване навън сред природата.

За градината може да използвате както познатата на всички ни традиционна камина, така и модерните й алтернативи – камина на биоетанол или електрическа камина.

Разбира се значение имат големината и формата на двора, мястото, където може да монтирате камината, наличието на електричество (в случай, че камината ще работи с него), възможностите за поддръжка и т.н. На какъвто и вариант да се спрете, то камината несъмнено ще направи външния кът по – уютен и ще създаде приятна, задушевна обстановка.

През топлите, а и прохладни дни и вечери от годината, дворът се превръща в притегателен център на къ